whoarewe.jpg

Ons bedrijf is opgericht met klanttevredenheid. Het aantal hosting bedrijven groeit sterk met de dag. Wanneer het aantal hosting bedrijven echter stijgt neemt ook de concurrentie toe. Helaas voor de klant heeft dit niet geleid tot verbetering in service. Het heeft echter geleid tot verlaging in prijzen en verlaging van service om kosten te besparen. Ons bedrijf daarentegen wil een eind maken aan deze neerwaartse spiraal van slechte service. Wij focussen puur op kanttevredenheid. Een groot aantal tevreden klanten kan alleen worden bereikt met behulp van goede service, en niet alleen door het verlagen van prijzen. Wij streven naar een vaste basis klanten met wie wij een lang staande zakelijke relatie wensen op te bouwen. Persoonlijke aandacht is het belangrijkst in ons bedrijf. Iedere klant verdient gelijke aandacht. De kleintjes worden bij ons niet vergeten.


whatwedo.jpg

Wij bieden hosting diensten aan, aan een breed publiek. Van consumenten tot het MKB tot grote Industriële bedrijven. Dat is echter niet alles. We bieden tevens VoiP diensten en op verzoek volledige oplossingen zoals het ontwerp en de ontwikkeling van uw complete web-applicatie of website. Al deze diensten worden gehost in ons zeer betrouwbare Data-center te Schiphol-Rijk.


whyus.jpg

Aangezien klanttevredenheid bij ons voorop staat, gaan wij verder dan menig ander hosting bedrijf om deze tevredenheid te garanderen. Onze prijzen zijn misschien niet zo competitief vergeleken met andere hosting providers, je kunt echter geen prijs plakken op de kwaliteit van goede service en persoonlijke aandacht.
Wanneer u er voor kiest om met ons in zee te gaan bent u gegarandeerd van de beste service in de business. We kijken er naar uit om met u als tevreden klant een zonnige toekomst tegemoet te gaan.
Gedragscode Deelnemer SIDN Deelnemer categorie 1 Betaalgemak